6 days ago

Hot Cut

Nyhed i salonen 🎀

Det internationalt anerkendte extensions brand. Hairtalk extensions, er den førende leverandør af Remy menneske hår til professionelle saloner i over 50 lande.

I starten var Hairtalks mission at skabe en hurtig, sikker og simpel metode, som den globale markedsleder af tape extensions, er Hairtalks unikke fordel 100% Remy menneske hår, kombineret med den ultra tynde medicins kirurgiske tape, som hairtalk er ene leverandør af.

Resultatet er en diskret, hurtig og ikke-skadelig hår forlængelse, der blender perfekt med dit naturlige hår, med hairtalk kan du tilføje en fuld påsætning eller blot en par baner til fylde.

Hårkvaliteten medvirker til at din styling holder længere og dit hår kan genbruges utallige af gange ved korrekt pleje.

Hairtalk kan ikke bare hjælpe dig med at skabe fylde og længe, du kan også bruge Hairtalk som en hurtig løsning til at skabe farvespil, ændre på formen eller frisuren, mulighederne er uendelige, kun din fantasi sætter grænser.

Ring ind og hør nærmere ♥️
...

View on Facebook

4 weeks ago

Hot Cut

2021 har været et hårdt år for os. Corona har ramt os hårdere end vi troede. Derfor betyder jeres opbakning alt for os🙏♥️ Tak for året der er gået, vi ser frem til 2022 forhåbentlig uden flere nedlukninger. Rigtig godt nytår ønskes I af Anna, Izabela og Heidi. 🎉🥳🎉🥳 ...

View on Facebook

9 months ago

Hot Cut

Så er den LANDET hos Hot Cut 🚀

OLAPLEX no.8 er en intens moisturizing mask. Den blødgører, giver glans og tilfører volumen.

TIP 👉🏻 Denne kur kan bruges sammen med no.0 + no.3, som en triple masking treatment for intens genopbygning og fugtgivende hjemmebehandling.

TIP 👉🏻 No.8 kan bruges alene som en intens fugtgivende og blødgørende kur efter din shampoo.

Brug den 1x ugentligt i fugtigt nyvasket hår, lad sidde i 10minutter og skyl ud.

OLAPLEX er:
💚VEGANSK
🐰Cruelty free
♻️Genanvender Ocean plastik
Indeholder ikke gluten, parabener og phthalater.
...

View on Facebook

10 months ago

Hot Cut

Kære kunder.❤
Ih hvor har vi savnet jer. 🥰 Vi glæder os til at åbne op på tirsdag. Vi får sindssygt travlt, så bær over med os, hvis vi skulle blive lidt bagefter, for vi har ikke nået at sætte ekstra tid af, inden kalenderen var fyldt op.🙉 Husk at have en negativ test klar når I møder op. Forsat god påske.🐣🐥 kærlig hilsen de hotte piger 😅
...

View on Facebook