_MG_4919

Heidi

Indehaver

Jeg har været indehaver af Hot Cut siden november 2010. Salonen er gennem årene vokset til dobbelt størrelse, og vi efterhånden ved at have en god stabil kundekreds.

Jeg holder mig opdateret på kurser flere gange årligt, så jeg hele tiden er med på den nyeste mode indenfor klip og farve. Senest har jeg taget uddannelsen som vippetekniker på Lash Bar i København.

I salonen går vi meget op kvalitet og rådgivning, både hvad angår vores arbejde,vores produkter og vores farver. Vi er yderst perfektionistiske i vores arbejde. Det er vigtigt for os, at du som kunde er i centrum og er yderst tilfreds når du går herfra.

_MG_4953

Anna

Assistent

Jeg har været ansat hos Hot Cut siden august 2017. Jeg har i den tid jeg har været ansat blevet taget godt imod,  og har hurtigt opbygget mig en kundekreds.

Jeg har tidligere været ansat i en salon i Skive, hvor jeg har været i 9 år.

Jeg holder mig løbende opdateret på kurser, hvor jeg lære det sidste nye indenfor klip, farve og frihåndsteknikker som balayage.

Jeg elsker at lære nyt, og at lave Makeovers. for mig er det vigtigt at mine kunder er glade og tilfredse med resultatet når de forlader salonen.

Udover klip/farve/permanent kan jeg også lave forskellige metoder indenfor hårexstensions.

Jeg har sammen med Heidi, taget uddannelsen som vippeteknikker hos Lash Bar i København. – Jeg laver Classic single lashes og Lashlift.

IMG_2672 (2)

Izabela

Assistent